Kokkeelev til Gourmet Catering

OM ARBEJDSPLADSEN

Hos os er dagene aldrig ens, den ene dag skal du måske afvikle en gourmet middag hos en ambassade, VIP bilevent, eventcatering til en konference, jubilæums reception eller et romantisk bryllup i luksus telt.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Elsker du når der sker nye ting hele tiden? Vi vil kunne give dig en masse udfordringer og udviklingsmuligheder og komme hele vejen rundt i event og cateringbranchen på nær frokostordninger.

Forventninger til eleven

- fordel hvis du har kørekort, så du selv kan kommer ud og møde vores kunder og afvikle selskaber. - være service mindet, vores kunder forventer et højt niveau af service. - fordel hvis du er igang med din uddannelse, og gerne vil lære mere hurtigt

VI TILBYDER

I vores køkken værdsætter vi et fagligt højt niveau, bæredygtighed, godt humør, fantastisk smag, gensidig respekt og hjælper hinanden med at gøre vores gæster glade, med gourmet event og catering løsninger, det har vi gjort i 47 år. Vi tilbyder en fleksibel vagtplan, med 2-3 hverdags vagter og 2 aftenvagter i vores takeaway om ugen.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Nicklas Soldal Køkkenchef
info@gourmet-catering.dk
Tlf.: 40983090

Addresse

Gourmet Catering
Landskronagade 47

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen