Kokkeelev til MASH

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

MASH vil være blandt de bedste steakhouses i verden - men også være en samfundsansvarlig virksomhed. Vi skal servere de bedste bøffer for vores gæster, og give dem et restaurantbesøg, der overgår deres forventninger. Og vi arbejder målbart med FN's verdensmål, så vi kan være en del af en positiv global udvikling. MASH er ikke kun bøffer, vi har en del vegetar / fisk / fjerkræ retter, så alle typer gæster kan få et lækkert måltid. Desuden har vi tavleretter, hvor vi serverer sæsonspecialiteter som hvide asparges med fjordrejer i forsommeren eller hummerbisque, når det bliver koldt. Menukortet skifter 3 gange om året, og du er velkommen til at byde ind med forslag til retter - kommer de på kortet, er det på alle vores 7 restauranter.

Elevens arbejde

Du vil under din uddannelse komme rundt på alle partier i køkkenet, og du får ansvar for dit eget parti, når du er blevet introduceret til det. Der er forret / dessert / grill / tilbehør - sides partier i køkkenet og alle er vigtige for, at helheden fungerer. Vi tror på frihed under ansvar, og lader dig vokse med opgaven.

Forventninger til eleven

Du skal være klar til at lære! Dvs. du skal være klar til at lytte, spørge og være nysgerrig på kokkefaget. Om du vil i Mesterlære eller har bestået Grundforløbet, er ikke så vigtigt for os - det er din attitude derimod. Du vil blive en del af et stærkt internationalt hold. Så du skal kunne forstå engelsk, gerne tale det også.

Hvad tilbyder I?

Vi overholder selvfølgelig elevoverenskomsten - og tilbyder dig en arbejdsplads med tempo, højt kvalitetsniveau og kort vej til ledelsen. Vi vil lære dig en masse både om klassiske og moderne tilberedningsmetoder.

Arbejdspladsens adresse

Bredgade 20

Kontaktperson og stilling

Dan Christiansen, Executive Head Chef

Email-adresse

dc@mashsteak.dk

Arbejdspladsens hjemmeside

https://mashsteak.dk/

Telefonnummer

31159439

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00