Kokkeelev til Meille

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Restaurant Meille er en nynordisk restaurant. Vi har plads til 45 gæster. Der er frokost med 3 serveringer alle ugens dage, undtagen mandag hvor vi har lukket. Om aftenen er der en 4 retters menu. Her er ingen Ala carte men fuld fokus på menuen. Meille er tæt knyttet til virksomhedens 3 andre restauranter, Mes, Popup26 og salon 39.

Elevens arbejde

Eleven vi søger skal læres op i at køre koldt parti. Og senere i oplæringen så på varmt parti. På koldt parti skal der bakkes godt op og du får meget ansvar for dit parti. Du kommer til at arbejde med råvarer i sæson. Elevens arbejde er meget varierende. Der skal laves opbakning, p mad og sættes op til service. Og lukkes ned igen på en ren og ordentlig måde.

Forventninger til eleven

Du skal være udadvendt og engageret i det du laver. Køkkenet går selv med mad når vi har tid, og præsenterer maden. Så du skal have mod på at have gæste interaktion på daglig base. Derudover forventer vi at du er lærenem og løsningsorienteret. Du skal også kunne bevare overblikket i travle situationener.

Hvad tilbyder I?

- Vi tilbyder en god arbejdsplads med stor plads til udvikling - fast vagtplan - fri hver mandag - en lærerig arbejdsdag med meget forskellige arbejdsopgaver - grundig oplæring

Arbejdspladsens adresse

Sankt Peders Stræde 24a

Kontaktperson og stilling

Christian Fryman, Køkkenchef

Email-adresse

christianfryman01@gmail.com

Arbejdspladsens hjemmeside

https://restaurant-meille.dk/velkommen/

Telefonnummer

26831886

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00