Kokkeelev til Polly

Restaurant Polly søger kokkelev

Polly er en heldagsrestaurant som har en kompromisløs tilgang til mad og vin samtidig med, at vi har et skarpt fokus på, at gøre den fremragende restaurantoplevelse mere tilgængelig.

På Polly skaber vi et motiverende og udviklende arbejdsmiljø med en suveræn stemning. Vi har åbent for gæster både morgen, frokost og aften alle ugens 7 dage.

 

Du kommer til at indgå i et team af hårdtarbejdende livsnydere – erfarne kokke, som er klar til at lære fra sig, hvis du har lysten og interessen til at suge til dig. Her lærer du tingene fra bunden og får lov til at arbejde med førsteklasses og bæredygtige råvarer. Vores personalepolitik bygger på respekt, ansvar og vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø.

 

Vi forventer, at du:

  • har ambitioner, er detaljeorienteret og vil være med på et højt fagligt niveau
  • har gennemført grundforløbet og brænder for dit fag – og måske har fordel af et par års erfaring allerede
  • har passion for mad samt værdsætter gode, friske råvarer
  • vil lære så meget som muligt
  • kan bevare roen i stressede situationer og have mange bolde i luften på én gang
  • er mødestabil, pligtopfyldende og præsentabel
  • er dynamisk, nysgerrig og en holdspiller

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fleksibel vagtplan, pension, gode personalefordele. Du vil være omgivet af dygtige og kompetente kolleger, der gerne vil høre dine ideer og lære fra af deres erfaring. Arbejdskulturen er fleksibel og positiv med en uformel omgangstone. Kommer du med en god portion interesse, engagement og ’gå-på-mod’, så giver vi dig en masse udfordringer og udviklingsmuligheder.

Ansøgningsfrist:

Vi læser ansøgninger løbende og besætter rollen, hvis den rigtige dukker op. Tøv derfor ikke med at sende din ansøgning afsted.

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

 

Har du spørgsmål om stillingen? Kontakt driftschef Andres P. Hansen på anders.hansen@restaurant frank.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!