unge elever på Hotel- og Restaurantskolen

Kokkeelever til Clarion Hotel

2 kokkeelever søges til Clarion Hotel ved lufthavnen

Clarion Hotel Copenhagen Airport søger kokkeelever

Comfort Hotel & Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport​ er hvor det uventede sker og samtidig indfries vores gæsters forventninger. Det er et sted at arbejde for dem, der tør være sig selv, for skøre ideer og for at opfylde dem, for kreativitet og professionalisme.

Vi ligger i Københavns Lufthavn, med 2 hoteller, 988 værelser mellem de to, 35 mødelokaler og The Hangar (2500m2) Københavns Lufthavn sover aldrig - det gør vi heller ikke.

Vi søger en kokkeelev der kan lide at arbejde hurtigt, der kan nyder at lære af sin kollegaer, tager initiativ for sin egen uddannelse, holder sig ajour med hvad der sker omkring sig, har integritet og som tager ansvar for sit arbejde og sine kollegaer. 

Du skal derudover kunne arbejde på alle tider af døgnet og alle ugens dage.

Vores køkken består af 25 kokke, fra hele verden, som er fordelt på henholdsvis konference, a la carte og morgenmad. Så vores plan er at man skal prøve det hele i sin læretid.

Vi forventer af dig:

  • At du kan tale og begå dig på engelsk
  • Du møder til tiden
  • Du har gennemført det gastronomiske grundforløb
  • Du tager ansvar og ejerskab – selvom det måske ikke er din opgave hver gang

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgninger brian.hansen@choice.dk Ansøgninger behandles løbende, start efter aftale.

Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Brian Hansen, Executive Chef på mail brian.hansen@choice.dk

 

Comfort Hotel & Clarion Hotel & Congress Copenhagen Airport​ is where the unexpected happens and at the same time our guests' expectations are reached. It’s a place to work for those who dare to be themselves, for crazy ideas and for fulfilling them, for creativity and professionalism.