Kokkeelever til Michelin restaurant i Italien

Jobbet

Nu har du muligheden for at tage en del af din praktik på Italiens Almalfikyst. På hotel Il San Pietro arbejder du under Michelinkokken Alois Vanlangenaeker i et top moderne køkken og med områdets bedste råvarer. Alois har løbende danske elever i sit køkken, og søger i denne omgang 3-4 elever til den kommende sæson opstart marts/april/maj/juni - 1. november.

Du vil blive en del af teamet som laver mad til hotellets michelin restaurant Zass, strandrestauranten Carlino, samt snack restauranten Bee Chick


Forventninger til eleven

Det forventes at du har gåpåmod, er villig til at lære nyt og kan tilpasse dig arbejdet i et internationalt køkken. Niveauet i køkkenet er højt, men du vil starte ud med at få simple opgaver, og herefter rokere rundt, som det passer til dit niveau. 
Du kan forvente hårdt arbejde i et godt arbejdsmiljø, og når du har fri, kan du nyde strandene og den fantastiske stemning og natur, som Almalfikysten kan byde på.

der tilbydes

Ud over kost i arbejdstiden og bolig, tilbydes der 300 Euro om måneden i lommepenge. 
Periode: april/maj/juni 2022 - 1. november 2022.
OBS: Det er et krav, at du har modtaget 3. dosis vaccine mod COVID, inden ankomst.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt - senest 1. april. Vi tager løbende imod ansøgere, og lukker for muligheden når vi har fundet de rigtige elever. Hvis du ikke når det i år, har vi også pladser næste år når sæsonen åbner igen.

OBS. Du skal have afsluttet grundforløbet når du starter, men du kan sagtens ansøge mens du er på skole. 

Har du spørgsmål, så kontakt skolens internationale koordinator Tea Holnmgård Danquah på tea@hrs.dk eller kom forbi praktikcenteret. Hvis du vil ansøge, så send dit engelske CV og et par ord om dig selv til Tea.

Kontakt vores internationale koordinator

Tea Holmgård Danquah
International koordinator

Tea Holmgård Danquah

M: tea@hrs.dk T: 4156 6336