Receptionist elev til Arthur hotels

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Arthur Hotels omfatter 2 boutique hoteller, Hotel Kong Arthur og Ibsens Hotel, begge ligger i det skønne Nansensgadekvarter ved Nørreport og Torvehallerne med tilhørende restauranter, konferencecenter og Københavns største spa. Vi er i alt lige omkring 100 medarbejdere og har 118 værelser på Ibsens Hotel og 264 værelser på Hotel Kong Arthur.

Elevens arbejde

Dine ansvars- og arbejdsområder bliver følgende: § Du skal være med til at tjekke ind og tjekke ud. § Du skal være med til at give den service, der er afgørende for at Hotel Kong Arthur fortsat er et af de bedste hoteller i København. § Du skal sammen med dine kolleger få vores gæster til at føle sig hjemme og velkommen. § Du skal være med til at give gæsterne det bedste af København, især med dine egne oplevelser byen. § Du skal håndtere bookinger og at besvare henvendelser på e-mail & telefon. § Du skal tage dig af diverse ad hoc-opgaver, bl.a. forberedelse af gæsternes ankomst.

Forventninger til eleven

Du kommer til at indgå i vores team af dygtige receptionister på Hotel Kong Arthur: § Du er passioneret i forhold til værtskab og elsker at yde en god og personlig service. § Du har masser af gå-på-mod til at lære nyt og er ambitiøs. § Du er god til at bevare overblikket også i travle situationer. § Du er ikke bange for konstruktiv kritik og trives med tillid under ansvar. § Du taler dansk og engelsk, og måske kan du også gøre dig forståelig på andre sprog. § Du har interesse for det, der sker i København og vil rigtig gerne dele dine hemmeligheder med vores gæster. § Du har en positiv tilgang til livet, som gør hverdagen sjov for alle.

Hvad tilbyder I?

Vi tilbyder en travl og udviklende hverdag, hvor omsorg for vores gæster og hinanden er i højsædet og ærlighed og loyalitet en selvfølge. Vi har en uformel omgangstone og vil gerne gøre en forskel. Kan du se dig selv i værts-rollen, som vi har beskrevet ovenfor, glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig!

Arbejdspladsens adresse

Nørre Søgade 11

Kontaktperson og stilling

Julie Bjarking Jensen

Email-adresse

job@arthurhotels.dk

Arbejdspladsens hjemmeside

https://www.arthurhotels.dk/

Telefonnummer

31457700

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. januar 2022 00:00