Receptionist til KLUB

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Klub er forsamlingshus for mennesker, som vil sætte positivt forandrende aftryk i verden. Vi er en medlemsklub med omkring 300 mennesker fra mange forskellige fag, generationer og positioner. Klub er åben for andre end medlemmer, når det handler om særlige arrangementer. Især er der rift om vores mødelokaler og festsal. Og man kan ikke ligge mere centralt end Klub gør, når man skal invitere forretningsforbindelser eller fagfæller. Lige ved siden af regionaltog, S-tog og metro ved Nørreport. Vi har lokaler til de små møder, de mellemstore og til den helt store konference. Vi er skarpe på at tage folk i hånden fra kantstenen, og vi sørger altid for ekstraordinært værtskab.

Elevens arbejde

Du får en spændende og travl hverdag, hvor dine primære arbejdsopgaver er koordinering af mødebookinger, modtagelse af medlemmer og gæster, koordinering i forbindelse med events og diverse administrative opgaver.

Forventninger til eleven

Som person er du en holdspiller med smittende energi og smil i stemmen. Når der er travlt, er du desuden den, der bevarer overblikket. Du bliver du vores ansigt udadtil og en del af vores team, som i fællesskab sørger for, at alle møder og aktiviteter i huset bliver afviklet professionelt og med den bedst tænkelige service.

Hvad tilbyder I?

I Klub oplever du at være en del af en virksomhed med både flad struktur og nære relationer. Vi har nemlig et stærkt fællesskab, hvor trivsel og sociale aktiviteter prioriteres.

Arbejdspladsens adresse

Linnésgade 25

Kontaktperson og stilling

Mathias Thomassen, Daglig leder

Email-adresse

mathias@klub.io

Arbejdspladsens hjemmeside

https://klub.io

Telefonnummer

27855970

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00