Receptionistelev søges til Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

OM ARBEJDSPLADSEN

Du får et sjovt, energisk arbejde i en af Danmarks hurtigst voksende hotelgrupper, Core Hospitality. Du bliver del af et stærkt team med dygtige kollegaer. Du får en spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde med flere afdelinger og får dermed en bredere forståelsesramme for hoteldrift. Du får adgang til mange gode personalerabatter. På Best Western Plus har vi et fantastisk arbejdsmiljø hvor alle bliver hørt og ingen udfordringerne er for små. Vi tager hånd om alle som har brug for det og vi vil udvikle fremtidens receptionister, ledere og hotelmennesker.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi søger en elev som er frisk på at lære noget om hoteldrift, ved siden af jobbet som receptionist. Eleven skal lære at yde fænomenal service, læse gæsten problemer, have et overblik over hotellet, samtidig med at de lære om det tekniske bagvedliggende. Han\/hun kommer med i booking og udførelse af små konferencer og med tiden vil eleven lære at læse og tyde ratecodes, at tage selvstændige beslutninger og hvordan man indgår i et samrbejde med revenue, salg og it-afdeling.

Forventninger til eleven

Jeg forventer at få ansøgere fra folk, som ønsker at være receptionister og som ønsker at stå i en reception. Der kommer ikke til at være siddestillende administatorisk arbejde, men stående arbejde i fronten, hvor man har den vigtigeste opgave på hele hotellet; at være ansigtet udadtil. At byde gæsterne velkommen og yde en 5-stjernet service, på et 3-stjerne hotel. Jeg forventer at man kan komme til tiden, er ren og ordentlig, er fleksible, kan og vil arbejde dag\/aften og weekend og har mod på at lære nyt.

VI TILBYDER

Jeg tilbyder en god stabil elevplads på et lufthavnshotel med masser af gang i den. Vores gæster forventer god service og en god seng at sove i. Hverken mere eller mindre. Vores gæster er sjældent tilbagevendene eller københavnske turister, grundet vores placering, men tilgengæld har vi andre spændende gæster, såsom forretningsfolk, søfolk og lufthavnscrew. Jeg tilbyder en arbejdsplads med rum til grin og latter og godt humør, men også seriøsitet og grundighed. Jeg er meget åben og fleksible, og jeg forventer det samme af mine medarbjedere. Jeg arbejder for at udvikle mine receptionister til hvad de gerne vil, og hver dag håber jeg at på at DU VINDER.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Maria Gram \/ Hotelchef
mg@bwcopenhagen.dk
Tlf.: 51224811

Addresse

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen
Kastruplundgade 15

Ansøgningsfrist:

01-07-2022

Søg stillingen