Receptionistelev søges til Cabinn City Hotel

OM ARBEJDSPLADSEN

Receptionistelev til CABINN City Hotel - ønsker du en elevplads i en hotelkæde, hvor dagene aldrig er ens? CABINN er en hurtigt voksende hotelkæde med stor fremgang og 11 hoteller fordelt rundt om i Danmark. CABINN City har 352 værelser og er beliggende supercentralt med blot 200 m til Tivoli og Hovedbanegården. Hos CABINN har vi fokus på godt værtskab og den familiære følelse – her er vi i øjenhøjde med hinanden og med vores gæster, hvilket skinner igennem hele organisationen. Vi er familær arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og uformel tone, engagement, nærvær og glæde er nogle af grundstenene for vores arbejde. Vi er et ærligt brand, hvor konceptet skinner igennem hele vores hverdag.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Receptionen er hotellets hjerte, og som receptionistelev vil du være en del af et fantastisk team, hvor din vigtigste opgave er at sørge for gæsterne får det bedste ophold hos os – dette kan være i forbindelse med en overnatning. Opgaverne består bl.a i ind- og udcheckning af gæster, besvarelse af mail korrespondance og telefoner, booking af værelser, barsalg, og div. administrative opgaver i forbindelse med receptionen.

Forventninger til eleven

Hvem er du? • Du brænder for at yde service • Du er effektiv, har et glimt i øjet og elsker at være i hotellets knudepunkt • En teamplayer, som kan arbejde selvstændigt, men som sætter teamet før sig selv • En som tager ejerskab over opgaverne og følger dem til dørs • Du taler og skriver dansk og engelsk på et avanceret niveau

VI TILBYDER

Vi tilbyder: • En elevplads hvor vi byder på en stor variation af opgaver • Et arbejde med højt tempo, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv • Masser af udviklingsmuligheder – i din videre karriere hos os! • Et arbejde, hvor uniformen er en del af dig, og det ikke er dig, der er en del af uniformen Så brænder du for at yde en god service i et internationalt og dynamisk miljø, så kan du nu blive CABINNs ansigt udadtil som elev hos os. Kan du se dig selv i ovenstående, så send gerne din ansøgning og CV snarest muligt til sah@cabinn.com og skriv ”Elev” i emnelinjen. Vi vil løbende indkalde til samtaler. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte receptionschef Sofie Agger Hamidovic på sah@cabinn.com CABINN A\/S er en 100% danskejet- og udviklet hotelkæde med 11 hoteller placeret i København, Aarhus, Odense, Vejle, Aalborg og Esbjerg. Læs mere om CABINN på www.cabinn.com.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sofie Agger Hamidovic
sah@cabinn.com
Tlf.: +4533461609

Addresse

Cabinn City Hotel
Cabinn City Hotel

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen