Receptionistelev søges til Comwell Copenhagen Portside

OM ARBEJDSPLADSEN

Comwell Copenhagen Portside, er Comwells nyeste hotel og vores første i København. Vi åbnede i Januar 2021, med 445 værelser i Nordhavn, i tillæg har vi også 17 konferencelokaler med plads fra 6 til 400 gæster. Vi er placeret et stenkast fra Orientkaj metro station, som forbinder Nordhavn med resten af byen. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til hygge og sjov men også seriøsitet og hårdt arbejde. Vi har en flad struktur, der gør der ikke er langt fra elev til hoteldirektør.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hos os ser vi elever, som en fast del af teamet. Eleverne har derfor de samme arbejdsopgaver, og det samme ansvar som alle andre i Receptionen. Vi har selvfølgelig fokus på oplæring og træning, af vores elever. Opgaver består blandt andet af: ind og ud tjek af gæster, besvarelse af opkald og mail, servicering af gæster, booke reservationer, booke bord i restauranten og guide vores gæster rundt, både i byen og på hotellet, flere administrative opgaver som kasseopgørelse, afregning og ankomstliste for at nævne nogen stykker.

Forventninger til eleven

Vores kommende elev skal ville branchen, de skal have lysten til at servicere vores gæster. De skal have mod til at gå forrest, og tage ansvar. Eleven skal derfor være engageret, og deltage aktivt i dagligdagen i receptionen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en åben arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Hygge og godt humør er vigtigt for os i hverdagen, samtidig med vi er seriøse når det gælder. Som koncern gør Comwell meget for, at medarbejderne trives i deres dagligdag. Der bliver lagt vægt på medarbejder udvikling og mulighederne i koncernen er derfor mange.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Magnus Herforth, Assisterende Receptionschef
magh@comwell.com
Tlf.: 27242728

Addresse

Comwell Copenhagen Portside
Alexandriagade 1, 2150 Nordhavn

Ansøgningsfrist:

31-08-2022

Søg stillingen