Receptionistelev søges til GO HOTEL COPENHAGEN ApS (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Copenhagen Go Hotel tilbyder 219 værelser til budgetvenlige priser. Vi sætter stor fokus på service på hotellet, og møder altid gæsterne medet smil. Vi er lokaliseret i Tårnby, tæt på Tårnbytogstation, lufthavnen og motorvejen. Vores gæster er et mix af danske og udenlandske turister, forretningsrejsende og stamgæster, der bor hos os hver eneste uge.

OM JOBBET

Elevens arbejde

- Sikre en god velkomst og en professionel check in\/out - Imødekommende, glad og jordnær servicering af vores gæster - Salg af varer fra vores bar og kiosk - Salg af værelser og oprettelse af reservationer - Telefonbetjening og bevarelse af diverse mails, m.m. - Lettere rengøring i reception og barområde - Diverse øvrige rutiner

Forventninger til eleven

- Du har gennemført grundforløbet på Hotel- og Restaurantskolen og leder efter elevplads. - Du er under 25 - vi kan desværre ikke tage voksen-elever. - Du brænder for service. - Du har en god energi og møder ind til tiden med en positiv indstilling. - Du forstår at bevare overblikket i stressede situationer og er ikke bleg for at tage ansvar. - Du forstår at indgå i et team og arbejde for kollektiv succes. - Du taler og forstår dansk samt behersker engelsk i skrift og tale, og har forståelse for de skandinaviske sprog. Andre sprog er en bonus. - Du har flair for IT – vi bruger Office-pakken (kendskab til Outlook, Word og Excel er et must). Vi sørger for fuld oplæring i vores hotelsystem Mews samt andre systemer vi bruger på daglig basis. - Du skal være i stand til at arbejde stående samt lettere løft, når vi modtager pakker samt fylder op i baren.

VI TILBYDER

- En spændende elevplads med gode udviklingsmuligheder - Et stærkt team, som består af gode og åbne kollegaer - hvis fælles mål er at yde gæsterneden bedste serviceoplevelse. - En uformel tone med plads til humor og personlig udfoldelse. - Et arbejdsmiljø, præget af gensidig respekt og åbenhed for feedback og forslag.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mette Langer, Assisterende Hotelchef
manager@go-hotel.com
Tlf.: 32520030

Addresse

GO HOTEL COPENHAGEN ApS
Gemmas Alle 203

Ansøgningsfrist:

27-03-2022

Søg stillingen