Værelse fra Brøchner Hotels med deres logo henover

Receptionistelever søges til Brøchner Hotels

ARE YOU READY – og vil du være med til at drive anderledes hoteller med omtanke? Så er det helt sikkert dig vi leder efter!

Om arbejdspladsen

Til vores boutiquehotelkæde i hjertet af København, søger vi passionerede og servicemindede receptionistelever til tre af vores hoteller.

  • Hotel Danmark – unikt design og tagterrasse med cityview – en helt ekstraordinær oplevelse i det københavnske kulturdistrikt
  • Hotel SP34 – vores nordiske, cool designhotel midt i latinerkvarteret – et populært område med caféer og butikker
  • Hotel Ottilia – unikt boutique hotel i det gamle Carlsberg Bryggeri – lige ved elefanterne

Om jobbet

Arbejdet vil matche din skolegang, således at du i praktikken arbejder på lige fod med vores værter og værtinder i vores lobbybar. Her vil du være med til at give vores gæster en ekstraordinær oplevelse, så er du klar til at guide dem gennem byen, skænke en kølig Brøchner Organic Lager og tilsætte det lille ekstra og være med til at skabe den unikke og anderledes gæsteoplevelse, som vi værner om?

Dit arbejde vil bestå af en kombination af værtskab, administrative receptionistopgaver, concierge service, samt bartender. Dine arbejdsopgaver spænder bredt og du møder ind til en alsidig og spændende hverdag. Du vil tage del i vores gæsters samlede oplevelse, fra de træder ind ad døren, til vi ønsker dem på gensyn. Samtidigt vil der altid være fokus på din uddannelse, udvikling og mulighed for ekstra ansvarsområder indenfor netop dit interessefelt.

Din arbejdsdag vil i praktikperioderne være varierende med arbejde fordelt på alle ugens 7 dage, både dags- og aftenvagter.

Vi søger receptionistelever der ønsker at få det det bedste ud af deres praktikperiode.

Hvad du tidligere har lavet er ikke vigtigt, så længe du er passioneret, i stand til at udvise generøsitet over for vores gæster, samt yde en stor portion personligt og professionelt værtskab, så er det dig vi søger.

vi tilbyder

Vi driver anderledes hoteller med omtanke, vi tror på, at gode idéer trives bedst i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vores værdier; ansvar, passion og omsorg kan mærkes i alt, hvad vi gør. Du bliver en del af et velfungerende og cool team i vores lobbybar, hvor du får lov til at sætte dit præg på en arbejdsdag i et højt tempo med fokus på at skabe sublime gæsteoplevelser.

Som receptionistelev på et af vores hoteller, bliver du ikke blot ansat på Hotel SP34, Hotel Danmark eller Hotel Ottilia, men du bliver en del af hele Brøchner Hotels på lige fod med alle andre medarbejder og oplever hands-on, hvordan ansvar, passion og omsorg spiller en central rolle i arbejdsdagen.

Vi garanterer personlig, såvel som faglig udvikling som en vigtig del af din uddannelse. Derfor ønsker vi også gennem intern træning og uddannelse, at bidrage til en uddannelse hvor du kommer ud på den anden side, med de bedste kort på hånden. Med flere kasketter på og en bred vifte af ansvarsområder, vil du få et alsidigt uddannelsesforløb tilpasset dine kompetencer.

Vi må aldrig glemme hyggen, og derfor afholder vi hvert år både sommer- og julefest. Vi tilbyder fordelagtige rabataftaler med vores samarbejdspartnere, lækker personalemad og hyggelige sammenkomster.

Kontakt og ansøgningsfrist

Er du klar til at tage med på denne rejse? Ansøg via vores hjemmeside www.brochner-hotels.dk/job-og-karriere. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontaktperson
Sidsel Koch Hansen, Business Partner – Payroll, People & Culture 
skh@brochner-hotels.dk 

Adresse
København

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Søg stillingen

Kontakt vores Lærepladscenter

Vores lærepladskonsulenter hjælper virksomheder med at få en elev i praktik og elever med at søge en praktikplads.

Mikkeline Jensen
Praktikpladskonsulent

Mikkeline Jensen

M: mj@hrs.dk T: 3153 3651

Kira Gall Henriksen
Praktikpladskonsulent

Kira Gall Henriksen

M: kgh@hrs.dk T: 3122 7454

Anne Marie Brinkler
International koordinator

Anne Marie Brinkler

M: amb@hrs.dk T: 2550 3656

Frederik Hvidt
Praktikpladskonsulent

Frederik Hvidt

M: fhv@hrs.dk T: 2091 1070