Smørrebrød-caterelev til Cobham SATCOM

COBHAM SATCOM søger smørrebrød-cater elev

Om Arbejdspladsen

Vi søger en ny Caterelev til køkkenet hos Cobham SATCOM. Som elev hos os bliver du en del af et humørfyldt team bestående af i alt 5 dygtige og rutinerede kolleger, der dagligt servicerer og bespiser 300-350 medarbejdere. Vi er selvejende og leverer hver dag et indbydende udvalg af frokostretter, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, varieret og sund kost og gode madoplevelser. Herudover tilpasser vi vores medarbejderes præferencer og tilbyder hver dag velsmagende veganske alternativer.

Cobham Satcom er en global satellit kommunikations virksomhed, der producerer og udtænker morgendagens teknologiske satellit løsninger. Vi sikrer forbindelse de steder i verden, hvor der er allermest på spil. Vi er en virksomhed i rygende vækst, der hver dag går en ekstra mil for at udvikle vores faglighed og talent sammen. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter teamspirit højt og tror på, at når vi hjælper hinanden, så kan vi mere sammen. Som medarbejder i Cobham SATCOM kan du blive en del af et unikt fællesskab – både på arbejdspladsen, til kaffepauser og over frokost i vores ny-renoverede kantine, men også uden for arbejdspladsen. Vores sociale klubber inviterer til diverse aktiviteter såsom vinsmagning, fredags bar, ferniseringer og kunstauktion, sportsaktiviteter, musik spil-sammen eftermiddage, cykelture og løb, adventure races, og meget mere. Der er med garanti også noget for dig!

OM jobbet

Som Caterelev får du ansvar for og opgaver inden for både det kolde og det varme køkken, herudover mødeforplejning. Derudover vil du bidrage til at sikre et bredt udvalg af indbydende salater til vores medarbejdere.

Vi sikrer, at du opnår den rette faglige ballast, ligesom vi har gjort for vores mange øvrige elever igennem de sidste 25 år. Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag mellem kl. 06.30 -14.30.

FOrventninger til eleven

• Du har afsluttet grundforløbet til Cater, er mødestabil, initiativrig og samarbejdsvillig
• Du brænder for at skabe gode, sunde og velsmagende madoplevelser for vores medarbejdere
• Du kan bevare overblikket og nå i mål dine arbejdsopgaver – selv i en hektisk hverdag
• Du er smilende og formår at bidrage til den gode stemning i køkkenet – også når der er travlt
• Du formår at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet, men også med husets øvrige personale
• Du er nysgerrig og har mod og lyst til at prøve kræfter med nye opgaver og forbedre dine kulinariske færdigheder

ANsøgning og kontakt

Send din ansøgning vedlagt CV senest d. 10. december 2021. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Stillingen forventes besat primo januar 2022

For yderligere information om stillingen og ansøgning, kontakt venligst Køkkenchef Henrik Meisner på telefon 23 69 47 69