Smørrebrød/caterelev søges til Andel Holding A/S

OM ARBEJDSPLADSEN

Er du vild med mad, mennesker og muligheder? Så bliv caterelev eller ernæringsassistentelev i Andel! Her venter dig gode forbindelser, godt fællesskab og grundig faglighed. I Andel prioriterer vi energi i alle former og forbindelser. Den, som vi giver til hinanden. Den, vi producerer. Den, vi leverer. Det kan du blive en del af. I Andel har vi fokus på dig og din udvikling. Vi har dine karrieredrømme på agendaen og lader dig være en del af den digitale transformation, som vi befinder os i. Du vil være en del af et andelsselskab, der hver dag arbejder på at skabe en grøn fremtid for alle. Lyder det som noget, du kan melde JA til? Så læs lige videre. Vi har en plads på holdet, som vi søger den helt rette til, har vi brug for energi fra dig, der drømmer om at uddanne dig i et stort køkken.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som caterelev eller ernæringsassistentelev i én af Andels kantiner får du en buffet af muligheder. En menu, der byder på tilberedning og anretning af nærende mad til mange mennesker. Du indgår aktivt i teamet, hvor du vil blive udfordret på den gode måde hver dag - et godt krydderi til din udvikling. Ud over mad og mennesker, vil du også få viden om indkøb, økonomi, service og hygiejne.

Forventninger til eleven

Vi har arbejdstid fra 6.30 - 14.30 alle hverdage, og vi arbejder ikke i weekender. Som caterelev eller ernæringsassistentelev hos os, er det vigtigt, at du: - er klar til at starte på hovedforløbet - interesserer dig for mad og mennesker - er selvstændig og serviceminded - er energisk og engageret - kan bevare overblikket - også når det går stærkt lige før servering

VI TILBYDER

Som en del af Andel bliver du en del af et fællesskab, hvor vi er hinandens bedste forbindelse. Du bliver også en del af blive en del af elev- og lærlingenetværket på tværs af Andel koncernen. Samlet set kan vi tilbyde bl.a. - fremtidssikre karrieredrømme og kompetencer - fællesskab, forbindelser og faglighed - peptalks og personalegoder

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenleder Johnny Hass\/HR Partner Jette Lau Eriksen
JHASS@andel-koncern.dk \/ jle@andel.dk
Tlf.: +4521756544

Addresse

Andel Holding A\/S
Teknikerbyen 25, 2830 Virum

Ansøgningsfrist:

18-04-2023

Søg stillingen