Smørrebrød/caterelev søges til Andel i Virum

OM ARBEJDSPLADSEN

Caterelev med styr på delikatesser og detaljer til kantine i Virum Er du vild med mad, mennesker og muligheder? Så bliv caterelev i Andel! Her venter dig gode forbindelser, godt fællesskab og grundig faglighed. I Andel prioriterer vi energi i alle former og forbindelser. Den, som vi giver til hinanden. Den, vi producerer. Den, vi leverer. Det kan du blive en del af. I Andel har vi fokus på dig og din udvikling. Vi har dine karrieredrømme på agendaen og lader dig være en del af den digitale transformation, som vi befinder os i. Du vil være en del af et andelsselskab, der hver dag arbejder på at skabe en grøn fremtid for alle.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som caterelev i én af Andels kantiner får du en buffet af muligheder. En menu, der byder på tilberedning og anretning af nærende mad til mange mennesker. Du indgår aktivt i teamet, hvor du vil blive udfordret hver dag - et godt krydderi til din udvikling. Ud over mad og mennesker, vil du også få viden om indkøb, økonomi og hygiejne. Du er altid klar til at tage skeen i den anden hånd - og bidrage med initiativ til det dynamiske miljø i køkkenet. Og så vil du være med, hvor det sker. Som en del af Andel bliver du en del af et fællesskab, hvor vi er hinandens bedste forbindelse.

Forventninger til eleven

Som caterelev hos os, er det vigtigt, at du: - er klar til at starte på hovedforløbet - interesserer dig for mad og mennesker - er selvstændig og serviceminded - energisk og engageret - kan bevare overblikket - også når det går stærkt lige før servering

VI TILBYDER

Til gengæld får du blandt andet: - fremtidssikre karrieredrømme og kompetencer - fællesskab, forbindelser og faglighed - peptalks og personalegoder Vi har arbejdstid fra 6.30 - 14.30 alle hverdage, og vi arbejder ikke i weekender. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Køkkenleder Johnny Hass\/elevansvarlig Jette Lau Eriksen
jle@andel.dk
Tlf.: +4521756544

Addresse

Andel
Teknikerbyen 25, 2830 Virum

Ansøgningsfrist:

06-01-2023

Søg stillingen