Smørrebrød/caterelev søges til bjælkehuset

OM ARBEJDSPLADSEN

vi er en frokost restaurant der laver gammeldags dansk mad fra bunden. Restaurant Bjælkehuset er en del af den skønne grønne Søndermark og har ligget på Valby Bakke siden 1915. Historisk set er huset i tradition med De Små Haver og det gastronomiske miljø, der opstod for omkring 160 år siden på Pile Allé. Og idag serverer vi fortsat klassisk dansk frokost tilberedt med respekt for de hjemlige råvarer, nænsomt justeret i tråd med mere moderne gastronomiske tendenser. Bjælkehuset er med den autentiske og hyggelige atmosfære og placeringen i Søndermarken et landligt pusterum i storbyen. Det nu fredede haveanlæg Søndermarken blev fra 1669 til 1703 anlagt som kongelig lysthave i fransk stil i forbindelse med Frederiksberg Slot. Der var dengang kun adgang for kongelige og adelige gæster, men i 1852 blev haven åbnet for alle. Det snart 100 år gamle hus emmer stadig af historie, og vi har bevaret minderne i de gamle gæstebøger. Andre kilder fortæller desuden, at der i 1948 var bjørnegræs på taget, og at man parkerede en ged deroppe, som kunne holde væksten i ave. Det var også på denne tid, at Fru Esther i Bjælkehusets køkken efter sigende opfandt friturestegt camembert, mens hendes og manden Carls papegøje livligt sludrede med restaurantens gæster. I dag er både geden og papegøjen væk, men samme intime stemning kan stadig nydes ved indtagelse af friturestegt camembert eller en af vores mange andre fristelser.

OM JOBBET

Elevens arbejde

primært opbakning til køkken og service bestilling af varer

Forventninger til eleven

forventer man er mødestabil og viser interresse for faget.

VI TILBYDER

vi tilbyder en rigtig god og hyggelig arbejdsplads hvor der er højt til loftet eleven vil også have meget indflydelse i køkkenet

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

sune carstens køkkenchef
sunehannibal@hotmail.com
Tlf.: +4531145007

Addresse

bjælkehuset
valby langgade 2

Ansøgningsfrist:

01-06-2022

Søg stillingen