Smørrebrød/caterelev søges til Christianshavns Færgecafe

OM ARBEJDSPLADSEN

Smørrebrødselev til Christianshavns Færgecafé Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i dette arbejde.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som smørrebrødselev vil du kommer til at indgå i et kokkehold samme med min køkkenchef og 3 andre kokke, samt 2 kokkeelever. Smørrebrødselever vil have fokus på vores frokost. Du vil lære at lave klassisk smørrebrød, kolde og varme anretninger samt hvordan man driver et smørrebrødskøkken. Dine arbejdstider vil typisk ligge i dagtimerne - aften arbejde må dog påregnes

Forventninger til eleven

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt samt er passioneret omkring smørrebrødet samt interesseret i hvad der sker på den københavnske smørrebrødsscene. Jeg forventer desuden, at du har en naturlig interesse for service faget.

VI TILBYDER

Vi tilbyder til gengæld en stabil læreplads med styr på formalia, plads til udvikling og inddragelse samt et stærkt hold, der brænder for Christianshavns Færgecafé.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Erik - restauratør
erik@faergecafeen.dk
Tlf.: 532544624

Addresse

Christianshavns Færgecafe
Strandgade 50, 1401 København K

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen