Smørrebrød/caterelev søges til Cobham Satcom

OM ARBEJDSPLADSEN

Cobham Satcom er en global satellit-kommunikations-virksomhed, der producerer og udtænker morgendagens teknologiske løsninger. Vi sikrer en stabil forbindelse de steder i verden, hvor der er allermest på spil. Virksomheden vækster, og vores medarbejdere går hver dag en ekstra mil for at skabe de bedste produkter og for hinanden.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som Caterelev får du ansvar og opgaver inden for både det kolde og det varme køkken, herudover mødeforplejning. Derudover vil du bidrage til at sikre et bredt udvalg af indbydende salater til vores medarbejdere. Vi sikrer, at du opnår den rette faglige ballast, ligesom vi har gjort for vores mange øvrige elever igennem de sidste 25 år. Stillingen er på 37 timer om ugen, mandag til fredag mellem kl. 06.30 -14.30.

Forventninger til eleven

Er du vores nye elev? Som elev vil du være godt stillet, hvis du kan nikke ja til nedenstående: • Du har afsluttet grundforløbet til Cater, er mødestabil, initiativrig og samarbejdsvillig • Du brænder for at skabe gode, sunde og velsmagende madoplevelser for vores medarbejdere • Du kan bevare overblikket og nå i mål dine arbejdsopgaver – selv i en hektisk hverdag • Du er smilende og formår at bidrage til den gode stemning i køkkenet – også når der er travlt • Du formår at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet, men også med husets øvrige personale • Du er nysgerrig og har mod på samt lyst til at prøve kræfter med nye opgaver og forbedre dine kulinariske færdigheder

VI TILBYDER

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter teamspirit højt og tror på, at når vi hjælper hinanden, så kan vi mere sammen. Som medarbejder i Cobham Satcom bliver du en del af et unikt fællesskab – både på arbejdspladsen, til kaffepauser og over frokost i vores ny-renoverede kantine, men også uden for arbejdspladsen. Vores sociale klubber inviterer til diverse aktiviteter såsom vinsmagning, fredags bar, ferniseringer og kunstauktion, sportsaktiviteter, musik spil-sammen eftermiddage, cykelture og løb, adventure races, og meget mere. Der er med garanti også noget for dig!

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Henrik Meisner, Køkkenchef
ann.bredvig@cobhamsatcom.com
Tlf.: +4539558761 eller +4523694769

Addresse

Cobham Satcom
Lundtoftegaardsvej 93D

Ansøgningsfrist:

15-05-2022

Søg stillingen