Smørrebrød/caterelev søges til Coloplast A/S

OM ARBEJDSPLADSEN

Er du vores nye caterelev eller ernæringsassistent Coloplast i Humlebæk søger en engageret elev til vores kantine på Holtedam, med start Marts\/Juni 2023 Hos Coloplast hjælper vi mennesker med særlige behov i forhold til fx kateter, stomi eller sårpleje. Vi lægger stor vægt på at udvikle nye produkter gennem brugerdrevet innovation. Coloplast er drevet af at gøre en reel forskel ved hjælp af vores produkter. Kantinerne i Coloplast understøtter denne ambition, ved at sikre de ansatte i Coloplast adgang til velsmagende mad tilberedt med råvarer af høj kvalitet.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev i Coloplasts kantiner vil du blive en del af et ambitiøst kantineteam, hvor vi hver dag producerer daglig buffet til over 500 gæster, derudover producerer vi blandt andet: Morgenmad, gæsteforplejning og events. Teamet består af kantinechef, souschefer, buffetkokke, gæstekokke, tjenere og opvaskere to elever og en opvasker. Vi tilbereder velsmagende, hjemmelavet mad af gedigne og økologisk bronzemærkede råvarer. Vi møder normalt klokken 06.00 og holder fyraften klokken 14.00, der er vil være 3-5 aftenvagter per år.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du har gennemført og bestået grundforløbet. Som person er du: lærevillig, mødestabil, hygiejnisk og arbejdsom.

VI TILBYDER

Som ansat i Coloplast kantiner bliver man del af et velfungerende team, hvor miljø og sikkerhed er en integreret del af hverdagen. Alle ansatte hos Coloplast har adgang til motionsrum, indendørs squashbane, sportsklubber, sociale klubber og firmafester.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Tommy Lessel Canteen manager
dktl@coloplast.com
Tlf.: +4549111423

Addresse

Coloplast A\/S
Holtedam 1, 3050 Humlebæk

Ansøgningsfrist:

30-06-2023

Søg stillingen