Smørrebrød/caterelev søges til ISS Facility Services Danmark

OM ARBEJDSPLADSEN

I kraft af vores størrelse og erfaring, kan vi i ISS tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som caterelev\/ernæringsassistentelev får du hovedopgaver indenfor det kolde og det varme køkken, samt mødeforplejning. Derudover vil du også bidrage med at sikre en velsmagende og indbydende salatbuffet til vores gæster. Vi kan derfor tilbyde dig en spændende rolle i den samlede leverance af velsmagende retter, der svarer til vores kundes behov og ønsker, samtidig med at du kommer hele vejen rundt i vores køkken.

Forventninger til eleven

✓ Du brænder for at skabe gode madoplevelser ✓ Du har nemt ved at skabe et godt overblik over dine opgaver ✓ Du formår at bidrage til den gode stemning i køkkenet – også når der er travlt ✓ Du er initiativrig, samarbejdsorienteret og smilende ✓ Du formår at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet, men også med husets øvrige personale.

VI TILBYDER

Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med f.eks. attraktive rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Therese Lihn Thomsen, Uddannelsesansvarlig
iss.uddannelse@dk.issworld.com
Tlf.: 24923595

Addresse

ISS Facility Services Danmark
Borupvang 9, 2750 Ballerup

Ansøgningsfrist:

20-07-2022

Søg stillingen