Smørrebrød/caterelev søges til Jespers Torvekøkken (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

I Jespers Torvekøkken er vi ca. 280 kollegaer, som dagligt serverer frokostoplevelser til; 8000 glade gæster i mange forskellige virksomheder over hele landet, ca.15.000 nyder fantastiske måltidsoplevelser i vores 55 kantiner. Derudover leverer og afvikler vi årligt mere end 100.000 kuverter skræddersyede arrangements- og eventløsninger til virksomheder, samt private selskaber. Vi arbejder ud fra en klart defineret madtråd, med fokus på at lave mad fra bunden, med friske sæsonbetonede råvarer. Dette sikrer, at vores mission om, at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vi har en ambitiøs og proaktiv holdning til bæredygtighed i hele organisationen. Vores madhuse er bygget på bæredygtige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, gartneri i kælderen, genanvender alt vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø. Vi har højt fokus på udvikling, bl.a. via vores interne uddannelsesprogram ”Næring til hjernen”. Her dyrker vi de innovative og grønne tendenser i madverdenen, således at vi udfordrer både os selv og vores kunder - sammen med dem fejrer vi vores succeser og derigennem skaber vi høj arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder den bedste madoplevelse.

OM JOBBET

Elevens arbejde

• Tilberedning af det daglige sortiment af grønne, kolde og varme anretninger • Brødbagning, syltning, fermentering og produktion af eget pålæg • Tilberede gæste-, og mødeforplejning • Kvalitets- og egenkontrol, og andre daglige opgaver

Forventninger til eleven

• Er madentusiast – elsker at lave mad • Har stor interesse for det grønne køkken • Motiveret for at lære hver dag • Er serviceminded og nysgerrig • Fleksibel og mødestabil • Er smilende og udadvendt – og i godt humør • Bidrager til den gode stemning køkkenet

VI TILBYDER

Gastronom elever, med smag for det bæredygtige søges til vores Kantine på Islands Brygge. Vi søger elever med passion for den gode madoplevelse og bæredygtig produktion. Vi leder efter dig, som med stor interesse, har lyst til at tage med på en rejse, hvor vi gennem udvikling af bl.a grønnere retter og fantastiske smagsoplevelser, kan bevæge os mod en mere plantebaseret og bæredygtig tallerken. Mangler du en elevplads med speciale i Smørrebrød og Catering, i en virksomhed hvor vi aktivt arbejder for at fastholde høj social kapital, og tilhørende høj personaletilfredshed? Vil du have en hverdag hvor der bliver taget god hånd om din uddannelse, med udvidet læring via vores egen uddannelsesplatform ”Næring til Hjernen”, og ønsker du en familievenlig arbejdstid?

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mette Leerskov
ansoegning9031@torvekoekken.dk
Tlf.: 61442202

Addresse

Jespers Torvekøkken
Artillerivej 5 2300 København S

Ansøgningsfrist:

31-10-2022

Søg stillingen