Smørrebrød/caterelev søges til JunkFood

OM ARBEJDSPLADSEN

JunkFood er startet af Rasmus Munk, køkkenchef og medejer af Restaurant Alchemist. JunkFood laver mad til gadens folk. Faktisk producere vi 300 måltider hver dag som vi uddeler gratis. Vi laver mad til brugere som ikke har tilgængelighed til mad, de har dårlige tænder og sarte maver. Derfor laver vi mad som er næringsrigt, nemt kan tygges og ikke er for krydret. Vi modtager rigtig mange overskudsvarer, det betyder vi mindsker madspild og vi reducerer vores udgifter til råvarer. Vi arbejder med udfordrede unge i køkkenet mhp at få dem videre i en uddannelse eller et job og dermed forebygge hjemløshed. Du kan være rollemodel og næste skridt for en udsats næste udvikling. Vi har tre kokke, hvoraf to kommer fra Restaurant Alchemist og 3 elever ansat. Vi går meget op i det et hyggeligt og alle har det godt. Arbejdstiden er kl 9-17 og hveranden weekend.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du indgår i et godt ungt team med højt humør hvor du laver ærlig til de mest udsatte. Du får lov til at tænke kreativt når vi får et parti overskudsvarer hjem og vi skal finde ud af, hvordan det kan bruges. Vi laver store portioner og skræller mange grøntsager. Det er ikke nødvendigvis højgastronomi men det tjener et godt formål og vi laver gerne alt fra grunden.

Forventninger til eleven

Vi forventer du møder til tiden og indgår i en kollegial sammenhæng. At du er positiv og bidragende til at JunkFood er en god arbejdsplads. At du er rummelig for de udsatte unge og hjælper til med at de føler sig set og hørt.

VI TILBYDER

JunkFood tilbyder muligheden for at være med i et socialt bæredygtigt projekt, hvor du kan gøre en forskel, lære en masse og have en god hverdag.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Philip Eistrup, køkkenchef
pd@junkfood.dk
Tlf.: 50572277

Addresse

JunkFood
H17, Halmtorvet 17, 1700 København V

Ansøgningsfrist:

15-07-2022

Søg stillingen