Smørrebrød/caterelev søges til Københavns Kantine Service (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

KKS har mere end 25 års erfaring med drift af private og offentlige kantiner. I vores produktion lægger vi stor vægt på at få maksimalt udbytte af sæsonens råvarer og giver vores kunder en god smagsoplevelse - hver dag. Brug af danske økologiske grønsager, udvikling af nye sunde retter og ikke mindst et godt arbejdsmiljø fylder meget i vores hverdag. Til en af vores økologiske kantiner i København, som dagligt bespiser ca. 500 medarbejdere, søger vi en gastronomelev med specialet smørrebrød og catering. Der er tale om en kantine med økologisk spisemærke i guld og dermed er minimum 90% af alle vores råvarer økologiske. Det afspejler sig i høj grad i den mad, som kantinen producerer, idet vi tager udgangspunkt i årstidens aktuelle - og gerne danskproducerede - råvarer. I vores køkken har vi medarbejdere af flere nationaliteter og det giver en god diversitet til vores menuer, som bærer præg af både det klassiske danske køkken, det nynordiske og retter fra alverdens lande.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev vil du blive en del af et dygtigt og kreativt team på i alt 8 personer. Vores kantine er kendetegnet ved at have en meget høj grad af egenproduktion, så der bliver rig mulighed for at eksperimentere og dygtiggøre sig indenfor alle fagets facetter. Vi producerer bl.a. morgenmad med hjemmebagt brød, frokost med salatbuffet, brødbuffet, kolde anretninger, sandwich og varme og lune retter samt mødeforplejning med bl.a. morgenmad, hjemmebag, smørrebrød og sandwich.

Forventninger til eleven

Vores kommende elev skal:
• have bestået grundforløbet på Hotel- & Restaurantskolen
• brænde for at lave mad
• være nysgerrig og interesseret i at lære
• være pålidelig, ansvarlig og mødestabil

VI TILBYDER

En kreativ læreplads med dygtige kolleger hvor køkkenet er kendetegnet ved: • fokus på sæsonens økologiske råvarer • højt arbejdstempo • god variation i arbejdsopgaver • rigtig god team spirit • masser af humor • høj faglighed Lyder ovenstående som den rigtige læreplads for dig, så send os en mail med din ansøgning og dit CV. Alle ansøgere vil få svar. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Driftschef Bettina Arnt
bettina@kks.dk
Tlf.: 32504647

Addresse

Københavns Kantine Service
Borups Allé 177, 2400 København NV

Ansøgningsfrist:

15-02-2022

Søg stillingen