Smørrebrød/caterelev søges til Restaurant Grøften (1)

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Grøften er en af Danmarks største restauranter med plads til 600 gæster hvor vi både har selskaber og a la carte. Da der heldigvis bliver mere og mere at lave leder vi efter nye kollegaer. Vi er et hold på 16 personer som arbejder i køkkenet og vi mangler et par kollegaer. Vi spænder fra 20 til 60 år nogle med børn, nogen uden og nogle med børnebørn så vi er ret brede og vil gerne være flere.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi laver hovedsageligt klassiske dansk mad: smørrebrød, fad anretninger, wienerschnitzel, skipperlabskovs, bøffer mm. Du vil indgå i et vagtskema med blandede vagter så der både er nogle opbakningsvagter og servicevagter.

Forventninger til eleven

Det en fordel hvis du har noget erfaring, men ikke et must. Vi følger Tivolis åbningstider og dine skoleperioder vil derfor normalt ligge fra januar til marts.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en læreplads med hovedvægt på det klassiske køkken, en læreplads med mange mennesker hvor teamwork er essensen, en læreplads hvor man kan prøve en masse forskellige ting.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jesper Gimsing, Køkkenchef
jgimsing@yahoo.com
Tlf.: 20786552

Addresse

Restaurant Grøften
Vesterbrogade 3

Ansøgningsfrist:

26-09-2022

Søg stillingen