Smørrebrød/caterelev søges til SMØR & BRØD

OM ARBEJDSPLADSEN

Kreativ og nytænkende Smørrebrøds butik, hvor der er plads til kreativitet, og hvor vi elsker at lære fra os. Udover formidabel smørrebrød, har vi dagens retter, catering , frokostordninger og private-dining

OM JOBBET

Elevens arbejde

Hos os er vores kerneområde Smørrebrød, både luksus og high class luksus, derudver har vi dagligt mere end 100 kuveter tilknyttet vores frokostordninger, hverdag har vi en ny dagens ret på menuen og weekenderne cater vi fester. Du vil som elev bliver en del af det hele og vil lære alt fra os som du kan suge til dig. Din typiske arbejdsdag starter med at lave smørrebrød sammen med en af vore catere, herefter prepper vi til dagen efter og til andre events.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du brænder for faget, at du brænder for god kvalitet, finesse og akurratesse, at du er mødepligtig, positiv og en teamplayer.

VI TILBYDER

Et rigtig godt arbejdsmiljø, en spændende og nytænkende arbejdsplads, en arbejdsplads som bakker op om sine medarbejder, utrolig dygtige kollegaer, løn efter overenskomst,

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Laila Celikkol
smorogbrodaps@gmail.com
Tlf.: 60194702

Addresse

SMØR & BRØD
Cityringen 4, Stadernes madmarked City2

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Søg stillingen