Tjener søges til Il Buco

OM ARBEJDSPLADSEN

Mad, vin og kærlighed: Er du vores nye kollega på Il Buco? Har du lyst til at arbejde fuld tid i restaurationsbranchen og er du vild med et meningsfuldt job, glade gæster og gode arbejdsforhold? Så hører vi gerne fra dig. Vi har lige nu en ledig stilling i byens bedste tjenerteam til vores italiensk inspirerede restaurant på Islands Brygge. Kælderen Vi har et af byens største vinkort med rene italienske vine og egen import fra udvalgte producenter i Italien, som vi besøger regelmæssigt. Interesserer du dig for naturvin er vores kælder et rent slaraffenland – og du vil naturligvis blive oplært og trænet af dine dygtige kolleger. Har du interessen og evnerne er der også mulighed for videreuddannelse til naturvinssommelier hos os. Køkkenet Vi serverer med lokale, danske råvarer, tilberedt efter ansvarsfulde principper og i tæt samarbejde med de bønder og producenter, som bringer os deres bedste dyr og afgrøder. Vi arbejder målrettet og med stolthed mod madspild og vores køkken arbejder med hele dyr, hvor indmad, knogler og kød bliver bearbejdet og brugt. Hos os arbejder hele teamet – både i service og omkring - så ansvarligt vi kan. Vi minimerer brugen af plastik, og vi har skilt os af med de fleste råvarer der ikke er produceret i Danmark. Så hos os finder du ikke chokolade, vanilje og kanel. I stedet finder vi på lokale alternativer – og her byder alle ind, ligesom vi elsker at inspirere vores gæster og tale om vores valg. Kaffe, peber og vin holder vi dog fortsat fast i – for Rom blev ikke bygget på en dag, og de perfekte lokale erstatninger har vi endnu ikke fundet. Kærligheden I vores branche taler mange om bæredygtighed. Hos os taler vi om ansvarlighed. For vi forsøger hver dag at være en ansvarlig arbejdsplads – hele vejen rundt. Ikke blot i forhold til miljøet og de produkter vi serverer. Vi tænker også ansvarlighed ind i forhold til teamet. Mange medarbejdere har været hos os i flere år – og det er vi stolte af. Derfor får du som ny medarbejder mulighed for at være med til at præge dagligdagen, og vi kvitterer med at gøre hvad vi kan for at blive din bedste arbejdsplads. Det betyder også, at ingen arbejder ’gratis’ hos os. Du bliver betalt for de timer du arbejder. Vi gennemfører årlige medarbejdertrivselsmålinger, og handler på dem, vi har en tillidsrepræsentant og en 24-timers HR-afdeling, hvor ingen udfordringer er for små til at blive håndteret. Du får også regelmæssige samtaler med din manager, så vi sammen sikrer, at vi går i samme retning. Vi er en kompleks forretning med eget bageri, vinimport, cafe og restaurant, så hvis du har mod på det så tøv ikke med at sende os en ansøgning allerede i dag.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kan forvente af os • Fast løn efter kvalifikationer • Overarbejdsbetaling • Pension og sundhedsforsikring (efter en prøveperiode på 3 måneder) • Et fleksibelt skema med mulighed for indflydelse på dine vagter • Mulighed for yderlige uddannelse og udvikling • Oplæring i ansvarlig restaurationsdrift med mulighed for at bringe dine egne innovative løsninger til teamet. • Besøg hos vores producenter rundt omkring på Sjælland • Naturvinsoplæring • Mulighed for på sigt at få ledelsesansvar

Forventninger til eleven

Vores forventninger til dig • At du holder af service – og kan tage det med et smil, også når du skal løbe stærkt • Det er selvfølgelig en fordel med serviceerfaring, men ikke et krav, da vi kan træne dig • At du bidrager med energi og overblik til teamet – for sammen er vi bedst • At du gladelig kan arbejde om aftenen • At du kan tale og forstå engelsk, da vi er en international arbejdsplads

VI TILBYDER

Vi har et af byens største vinkort med rene italienske vine og egen import fra udvalgte producenter i Italien, som vi besøger regelmæssigt. Interesserer du dig for naturvin er vores kælder et rent slaraffenland – og du vil naturligvis blive oplært og trænet af dine dygtige kolleger. Har du interessen og evnerne er der også mulighed for videreuddannelse til naturvinssommelier hos os.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Steffen, Restaurant manager
career@ilbuco.dk
Tlf.: 31313690

Addresse

Il Buco
Njalsgade 19C

Ansøgningsfrist:

31-08-2022

Søg stillingen