Tjener søges til Kanalhuset

OM ARBEJDSPLADSEN

I maj 2020 slog vi dørene op til Kanalhuset på Christianshavn og vi søger nu at udvide vores hold af søde medarbejdere! Bygningen danner rammerne for en personlig, uformel og hyggelig stemning, hvor mødet mellem mennesker danner fundamentet for kulturen. Vi har 14 lejligheder og 12 hotelværelser, morgenmad, et fælles måltid hver aften og smørrebrød hver dag fra 12-15. Menuen skifter fra dag til dag.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Kanalhuset er et dynamisk hus med både hotel, konferencer, bar, restaurant og forskellige aktiviteter, så arbejdsopgaverne varierer i løbet af dagen. Vi har åbent alle ugens dage fra 07.30 - 24.00, og der er primært behov for aften og weekend vagter.

Forventninger til eleven

Det er en fordel hvis du har erfaring, men vigtigst af alt, at du er smilende og imødekommende og har en interesse i kontakten mellem mennesker. Du kan arbejde minimum 2 dage om ugen eller fuldtid, og hver anden weekend.

VI TILBYDER

God stemning i et dynamisk hus, hvor vi har hjertet med i alt hvad vi gør.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Asbjørn Bjerg, restaurantchef
spis@kanalhusetcph.com
Tlf.: 26342627

Addresse

Kanalhuset
Kanalhuset Overgaden oven vandet 62a

Ansøgningsfrist:

07-04-2022

Søg stillingen