Tjener søges til Malt Restaurant & Lounge

OM ARBEJDSPLADSEN

Malt Restaurant & Lounge i Ceresbyen i Aarhus søger en faglært tjener, der har lyst til at blive en del af et ungt og dynamisk team. Vi har fokus på social dining og gode drikke dertil. Vi arbejder målrettet med at forbedre os hele tiden, hvilet du som fastansat tjener også bliver en vigtig del af. Vi tilbyde gode arbejdsvilkår Malt er en del af Turbinehallen ApS, som også er forpagter af Café johan r og Brasserie Maestro i Aarhus Musikhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Bliv en del af et ung og dynamisk team, som hele tiden arbejder på at blive blandt et af de bedste spisesteder i byen. Vi er kendte for vores lækre mad og vores super gode service. Vi har meget fokus på gode øl og sørger for, at du får stor kendskab til dem. Sammen med restaurantchefen skal du sørge for, at restauranten står skarpt til når vores gæster træder ind ad døren.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du er dygtig til dit fag, og sætter en stor ære i at yde vores gæster en fantastisk oplevelse. Vi forventer at du tager ejerskab, og involvere dig i de ting vi sætter i søen.

VI TILBYDER

Vi tilbyder at du bliver en del af en fed arbejdsplads med højt til loftet. Vi er åbensindet overfor nye forslag og tiltag, og elsker at idéudvikle på både mad og drikke.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Sanne Madsbjerg, direktør
sr@turbinehallen.dk
Tlf.: 42688848

Addresse

Malt Restaurant & Lounge
Ceresbyen 68

Ansøgningsfrist:

29-04-2022

Søg stillingen