Tjener søges til Marienlyst Strandhotel

OM ARBEJDSPLADSEN

Marienlyst Strandhotel er et unikt Retreat med flere restauranter, hvor der serveres fantastiske madoplevelser, der præsenteres og serveres med nærvær og charme. Vi er i rivende udvikling og søger en tjener som har lyst til at komme med på vores rejse. Du vil opleve at blive del af en arbejdsplads du har mulighed for at præge, ligesom du vil indgå i et professionelt og engageret team. Vi lever efter vores værdier professionel, passioneret og legesyg. I rollen som tjener betyder det at være proaktiv, lydhør og engageret i vores gæsters behov og ønsker. Alt imens du har et glimt i øjet og en ydmyg fremtoning.

OM JOBBET

Elevens arbejde

  • A la carte servering i Gourmet Restaurant 1861
  • Give unikke gæsteoplevelser
  • Du vil indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider inkl. weekendarbejde.

Forventninger til eleven

Vi ser gerne du er uddannet tjener men det er ikke et krav hvis du har god erfaring med A la carte servering. For at trives og vokse i rollen skal du brænde for service og det at give hver gæst en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. På Marienlyst er vi altid i øjenhøjde med vores gæster. Du er stolt af dit fag, og vil gerne udvikle dig professionelt. Derudover har du ordenssans, er ansvarsfuld og har øje for detaljen. Du er jordnær og rykker der, hvor det er nødvendigt. Du er smilende, udadvendt og imødekommende selv når tempoet er højt.

VI TILBYDER

Som tjener hos os vil du få en spændende hverdag i vores Gourmet Restaurant 1861. Her serveres nytænkende anretninger, inspireret af det franske og nordiske køkken, med fokus på havet og den natur, som ligger omkring os.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

F&B Chef, Lotte Christensen
lc@marienlyst.dk
Tlf.: 31172948

Addresse

Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2, 3000 Helsingør

Ansøgningsfrist:

21-08-2022

 

Søg jobbet her