Tjener søges til Marienlyst Strandhtoel

OM ARBEJDSPLADSEN

Der er noget helt særligt ved Marienlyst Strandhotel. Her findes romantik og afslapning tæt på havet. Hotellet har et unikt Retreat og flere restauranter, hvor der serveres fantastiske madoplevelser, der præsenteres og serveres med nærvær og charme. På Marienlyst Strandhotel søger vi tjenere, som har lyst til at komme med på rejsen på et hotel i rivende udvikling. Marienlyst er en arbejdsplads, som du har mulighed for at præge, ligesom du vil blive en del af et engageret team. Vi lever efter vores værdier professionel, passioneret og legesyg. I rollen som tjener betyder det at være proaktiv, lydhør og engageret i vores gæsternes behov og ønsker. Det gør du med et glimt i øjet og en ydmyg fremtoning.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Arbejdsopgaver: ● A la carte servering i 1861 ● Give unikke gæsteoplevelser ● Indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider inkl. weekendarbejde

Forventninger til eleven

Profil For at trives og vokse i rollen brænder du for service og for give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige og altid øjenhøjde med vores gæster. Du er stolt af dit fag, og vil gerne udvikle dig professionelt Derudover har du ordenssans, er ansvarsfuld og har detaljefokus. Du er jordnær og rykker der, hvor det er nødvendigt. Du er smilende, udadvendt og imødekommende selv når tempoet er højt.

VI TILBYDER

Du vil få en spændende hverdag i vores gourmet restaurant 1861 på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor vi serverer nytænkende anretninger inspireret af det franske og nordiske køkken, og hvor vi har fokus på havet og den natur, som ligger omkring os.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Lotte Christensen
lc@marienlyst.dk
Tlf.: 31172948

Addresse

Marienlyst Strandhtoel
Nrd. Strandvej 2

Ansøgningsfrist:

19-05-2022

Søg stillingen