Tjener søges til OSM Maritime

OM ARBEJDSPLADSEN

OSM og DFDS samarbeider om rekruttering af mandskab til færgene mellem København og Oslo. Kunne du tænke dig en spændende job ombord som Tjener?

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som tjener på Oslo færgen får du mulighed for en varieret og spændende hverdag, i de forskellige restauranter og serveringsformer ombord på færgerne. Ombord på færgen er der flere restauranter, hvor menuerne spænder bredt. DFDS buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Steakhouse restauranten serverer bøffer af den bedste kvalitet, og Little Italy, serverer sprøde pizzaer og lækre pastaretter. DFDS prioriterer kvalitets-råvarer og imødekommende servicering af gæster i alle aldre, og du vil have en central rolle som en del af Restaurant teamet ombord. DFDS søger tjener på både fuldtid og deltid (Day2Day) Som fuldtidsansat, arbejder du 14 dage ombord på skibet, efterfulgt af 14 dages fri. Som Day2Day afløser skal du kunne arbejde mindst 2 vagter om måneden. Vagterne aftales og kan variere fra 2 til 10 dage. Perioden er typisk torsdag-mandag eller fredag-søndag. På sigt er der mulighed for at blive en del af teamet som fulltidsansat, hvor man arbejder 14 dage efterfulgt af 14 dages fri. Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A\/S og 3F. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Forventninger til eleven

Du har erfaring i service branchen - gerne som tjener inden for enten a la carte servering, selskabsservering, konference eller buffet. Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk. Du er professionel, exceptionel servicemindet og har gode samarbejdsevner. Du er ansvarsbevidst og forstår at holde fokus, også når det går stærkt.

VI TILBYDER

Jobbet i 14-dages rotation med en attraktiv løn giver dig mulighed for fællesskab ombord og længere perioder hjemme med sammenhængende frihed. Et energisk og positivt arbejdsmiljø, hvor vi alle står klar til at hjælpe hinanden. Mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Læs mere på OSM hjemmeside og søg jobbet med det samme Job-ombord-pa-dfds-faerger-mellem-kobenhavn-og-oslo

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

OSM Recruitment
recruitment@osm.no
Tlf.: +47 414 92 000

Addresse

OSM Maritime
DFDS færger København - Oslo

Ansøgningsfrist:

10-06-2022

SØG JOBBET HER