Tjener søges til PCMA Management ApS (LE LAC)

OM ARBEJDSPLADSEN

Le Lac er en moderne bistro beliggende på Classensgade 11A på Østerbro, som er drevet af et ungt og energisk team. Vi tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi er kreative i opbygningen af vores menu, som skifter månedligt og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Vores vinkort er primært fransk, men kommer verden rundt. På Le Lac tilbyder vi forskellige vinmenuer, som er tilpasset maden, men vi tilbyder også vores gæster avec og cocktails. Vi tilbyder vores gæster en nærværende og god service og er stolte over at være den lokale bistro på Østerbro med masser af stamgæster.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Le Lac søger en deltid og fuldtids tjener med start i august, som kan indgå i tjenerteamet.

Forventninger til eleven

Du skal være mødestabil, ærekær og flittig, men du må godt have glimt i øjet. Du trives med frihed under ansvar og en dynamisk hverdag, hvor ingen dage er ens.

VI TILBYDER

Vi lærer meget gerne fra os, så vi kan bidrage til at indfri dit potentiale. Du vil indgå i en fast vagtplan med gode kollegaer. Da vi er et lille team, har vi et stærkt kollegialt sammenhold - vores filosofi er, at vi skal have det godt, når vi er på arbejde.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Anders Warner (restaurantchef)
info@lelac.dk
Tlf.: 53866627

Addresse

PCMA Management ApS (LE LAC)
Classensgade 11A, (LE LAC)

Ansøgningsfrist:

01-09-2022

Søg stillingen