Tjener søges til Rebæk Brasserie & Bar

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi søger fuldtids tjenere - faglærte så vel som ufaglærte. Vil du være med til at åbne Hvidovres nye brasserie, hvor du vil være en del af åbningsprocessen, komme med din erfaring, være med til at sætte et aftryk på stedet og være med til at skabe et velbesøgt brasserie med service, gastronomi og vin som første prioritet. Menukortet bliver a la carte og i weekenden bliver der sammensat en speciel 4-retters menu, som skifter fra uge til uge. Vinkortet bliver varieret med overvægt af franske og italienske vine samt en del glas vine. Vi ligger i et tæt befolket område med købestærkt publikum og appetit på bedre gastronomi og betjening. Vores åbningstider er søndag til torsdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 21 (søndag kl. 20)) og fredag-lørdag kl. 11-23 (køkkenet lukker kl. 22). Brasseriet har 50 pladser indenfor og 100 pladser udenfor og ligger 10 minutters gang fra Rødovre station.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at indgå i et team, hvor din vigtigste opgave er at være ansigtet udadtil og betjene vores gæster, med et smil. Dit job består i at tage imod gæsterne, så de føler sig velkomne, samt sørge for, at de har får en god oplevelse under deres besøg. Du skal tage imod bestillinger og bearbejde dem - servere drikkevarer, lave bonner til køkkenet, og servere maden når den er færdig. Du vil blive oplært i brugen af vores bookingsystem, kassesystem, samt dankortterminaler. Du er en del af den daglige drift og vedligeholdelse, hvor der også skal sættes varer på plads og fyldes op i skabene. Du kan evt. også tage del varebestilling.

Forventninger til eleven

Du skal besidde viden om vin, gastronomi og professionel betjening, være smilende og have godt humør. Vi forventer at du er mødestabil og går forrest, når presset er størst. Du skal have viljen til at skabe et godt arbejdsmiljø og være med til at skabe et stampublikum. Vi forventer at du kan arbejde fokuseret og arbejde selvstændigt efter grundig oplæring.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med stort fokus på personalemiljø og trivsel, hvor alle er en del af "familien". Vi tilbyder en god løn med mulighed for pension efter 3 måneders ansættelse. Du får mulighed for at indgå i fast vagtplan (5-2 eller 4-3), og bliver garanteret 160 timer om måneden. Vi giver mulighed for at du kan få tildelt ansvar og evt. resultatbonus.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Alberte Neve - Ejer
kontakt@rb2650.dk
Tlf.: 53862650

Addresse

Rebæk Brasserie & Bar
Kløverprisvej 92, 2650 Hvidovre

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Søg stillingen