Tjenerelev søges til 56 grader

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant 56 grader er en gourmet restaurant med skiftede menuer efter den danske sæson. Vi har ud over a la carte mange selskaber, såsom bryllupper, privat fester, firmafester m.v. Vi vil have, at vores gæster får følgende, når de besøger os: - Hygge, god stemning. Berør vores gæsters følelser gennem service, mad, vin og omgivelser. - Tryghed via opmærksom og personlig service. - Den gode historie og viden. - Nærhed, nærvær og idyl.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi er et lille team, og du får derfor lov til at arbejde med hele: Professionel a la carte servering. Vejlede gæster i valg af menu og vine. Sammensætning af vinmenu. Selskabs servering og klargøring. Bestilling af varer.

Forventninger til eleven

Vi forventer: Udadvendt, imødekommende og klar til at hjælpe. Forandringsvillig og motiveres af nytænkning. Let til smil.

VI TILBYDER

Vi tilbyder: Tæt samarbejde i et lille team, hvor alle bliver hørt. Spændende og udfordrende job med ansvar og udvikling. Et professionelt men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden. Fokus på danske råvarer i sæson og tæt samarbejde med lokale landmænd. Nyt koncept på restauranten med live musik i centrum.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Kenneth Ellegaard, restaurantchef\/ejer.
info@56graderkbh.dk
Tlf.: 31163205

Addresse

56 grader
Krudtløbsvej 8

Ansøgningsfrist:

20-04-2022

Søg stillingen