Tjenerelev søges til Arp-Hansen Hotel Group

OM ARBEJDSPLADSEN

På Phoenix Copenhagen er der kræset for de mindste detaljer. Stilen er elegant luksus med et moderne tvist. I den gamle og charmerende bygning mærker man historiens vingesus kun et par minutters gåtur fra Kongens Nytorv og Københavns mange andre attraktioner. Bliver du en del af Arp-Hansen Hotel Group, er du med til at give gæster fra hele verden fantastiske oplevelser. Vi ved, at mennesker er forskellige – og derfor har vi hoteller for enhver smag. Vi har klassisk elegance, og vi har ung puls. Vi har orden i tingene, og vi har plads til spontanitet. Vi er gennemført professionelle, og vi har plads til sjov. Vi føler os som en stor familie, og vi tror, at det er en meget væsentlig del af hemmeligheden bag vores succes. I Arp-Hansen Hotel Group arbejder vi for at fremme bæredygtig turisme. Det gør vi ved at integrere ansvarligt forbrug og produktion i vores virksomhedsdrift. Det gælder i vores valg af leverandører og samarbejdspartnere og ikke mindst i vores egne handlinger. Vi anvender FN\'s verdensmål som ledetråd med særlig vægt på målene 6, 8 og 12. Vi er nemlig helt bevidste om, at alle skal behandles ordentligt - gæster, samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst kloden. Hos os ser vi dig, som den du er. Og derfor er vi sikre på, at du vil føle dig hjemme. For når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme. Det er det, alting handler om i Arp-Hansen Hotel Group. Lad din karriere komme hjem. Læs mere på karriere.arp-hansen.dk

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som tjener handler dit job om at give gæster fra hele verden en god oplevelse. Det gør du ved at få dem til at føle sig velkomne og værdsatte og ved at vejlede dem omkring maden og drikkevarerne. Når du tager din uddannelse hos os får du samtidig mulighed for at snuse til alle de andre områder, der skal spille sammen for at skabe den ultimative hoteloplevelse. Du kommer til at lære: - Om råvarer, vin, spiritus og drikkevarer uden alkohol – så du kan vejlede gæsterne - Om allergener – så du kan vejlede gæster med forskellige allergier - Rollen som a la carte tjener – hvordan du skaber den gode, tætte dialog med gæsterne - Borddækning – fra det helt enkle til WOW - Morgen- og frokostservering samt room service - Håndtering og afvikling af møder og selskaber Uddannelsen tager ca. 3 år, efter du har bestået grundforløbet på en erhvervsskole. Du arbejder størstedelen af tiden hos os og har derudover skoleophold undervejs. Da vi hos Arp-Hansen Hotel Group er ambitiøse på dine vegne, har vi skabt vores egen elevskole, hvor du får skræddersyet undervisning sammen med andre tjener-, kokke- og receptionistelever.

Forventninger til eleven

Elevstillingen er for dig, der enten har bestået grundforløbet eller dig som er interesseret i ny-mesterlære. Måske har du noget erfaring fra fritidsjob, som fx har lært dig at håndtere byttepenge med lidt hurtig hovedregning. Du skal også kunne begå dig på engelsk, da mange af vores gæster er fra udlandet. Derudover er det først og fremmest din personlighed, der gør, om en karriere som tjener er noget for dig. Du skal virkelig kunne lide at tale med andre mennesker og få dem til at føle, at alt drejer sig om, at de har det godt – jobbet er ikke for de generte typer. Da du som tjener skal vide noget om mange ting, er det også afgørende, at du har lyst til at lære. Endelig skal du kunne tage ansvar, for hos os, tror vi på dig, og du får ansvar derefter.

VI TILBYDER

Udover at bliver en del af et unikt og eksklusivt hotel i hjertet af København, bliver du også en del af en familieejet virksomhed, Arp-Hansen Hotel Group, hvor der er højt til loftet og mulighederne er mange. Her får du dygtige og passionerede kolleger på tværs af 14 enheder og et hovedkontor, samt mulighed for oplæring og sparring fra nogle af branchens mest erfarne folk. Vi er ambitiøse på dine vegne, og du får derfor mulighed for at sætte dit eget præg på uddannelsen, så den i højere grad efterlever dine ønsker og forventninger. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Jesper Gjørlund, Restaurantchef
j.gjoerlund@arp-hansen.dk
Tlf.: 33959500

Addresse

Arp-Hansen Hotel Group
Phoenix Copenhagen, Bredgade 37, 1260 København, Danmark

Ansøgningsfrist:

25-03-2022

 

Søg stillingen her