Tjenerelev søges til Marienlyst Strandhotel - Helsingør

OM ARBEJDSPLADSEN

På Marienlyst Strandhotel lever vi efter vores værdier Professionel, Passioneret, Legesyg og Personlig. Som tjenerelev indebærer det at være engageret i mødet med vores gæster og proaktiv ved gæsters behov og ønsker. Dette ved at have et unikt servicegen og have lyst til at lære! Du bliver en del af et passioneret og professionelt team af dygtige og engageret tjenere. Marienlyst Strandhotel har tre restauranter med hver deres unikke fokus.

  • Restaurant Isabell - et moderne dansk brasserie
  • Rory Bistro - alle klassikerne som vi kender dem fra internationale cafeer og bistros
  • Restaurant 1861 - gourmetoplevelser inspireret af naturen omkring os.

OM JOBBET

Elevens arbejde

På Marienlyst Strandhotel får du som tjenerelev en helstøbt uddannelse. Du vil lære alt fra opdækning til A la carte servering og det at give unikke gæsteoplevelser.

Forventninger til eleven

Vores nye tjenerelever forventes at være mødestabile og professionelle. Ligesom du skal sætte en ære i at yde en unik service. Sans for detaljer, ambitioner og et drive er naturligvis et kæmpe plus.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en arbejdsplads med et lærerigt miljø og kollegaer for livet. Vi rummer kreativitet og gør plads til forskelligheder. Vi er en anerkendt arbejdsplads i branchen som uddanner dygtige elever med medaljer. Som tjenerelev hos os har du en sundhedsforsikring og du bliver en del af et attraktivt elevnetværk.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Mikkel Mundt, Restaurant Chef
mim@marienlyst.dk
Tlf.: 49214000

Addresse

Marienlyst Strandhotel
Ndr. Strandvej 2, 3000 Helsingør

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

 

Søg Jobbet her