Tjenerelev søges til PCMA Management ApS (LE LAC)

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi er en relativ ny fransk bistro, som værdsætter de traditionelle tilberedningsmetoder med et moderne twist. Vores målsætning er at blive en restaurant hvori de lokale føler sig hjemme og har lyst til at komme igen. Blandt andet derfor vælger vi at skifte menukort hver måned. Dette medvirker til hver uge ikke ligner hinanden. Vi er et ungt team på Le Lac, som gør hverdagen sjov og spændende. Derfor går vi meget op i at finde den rigtige person som passer ind og kan bidrage til teamet.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Le Lac søger en tjenerelev som kan indgå i tjenerteamet. Du skal være mødestabil, ærekær og flittig, men du må godt have glimt i øjet. Vi tilbyder en dynamisk hverdag, hvor ingen dage er ens. Vi tager din elevtid seriøst og lærer meget gerne fra os, så vi kan bidrage til at indfri dit potentiale. Da vi er et lille team, har vi et stærkt kollegialt sammenhold - vores filosofi er, at vi skal have det godt, når vi er på arbejde.

Forventninger til eleven

Vi forventer du er flittig og ærlig.

VI TILBYDER

Vores målsætning er at blive en restaurant hvori de lokale føler sig hjemme og har lyst til at komme igen. Blandt andet derfor vælger vi at skifte menukort hver måned. Dette medvirker til hver uge ikke ligner hinanden. Vi er et ungt team på Le Lac, som gør hverdagen sjov og spændende. Derfor går vi meget op i at finde den rigtige person som passer ind og kan bidrage til teamet.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Peter Østergaard (Køkkenchef)
info@lelac.dk
Tlf.: 23901313

Addresse

PCMA Management ApS (LE LAC)
Classensgade 11A

Ansøgningsfrist:

01-04-2023

Søg stillingen