Tjenerelev søges til PCMA Management ApS (LE LAC)

OM ARBEJDSPLADSEN

Le Lac er en nyåbnet moderne bistro beliggende på Classensgade 11A på Østerbro, som er drevet af et ungt og energisk team. Da vi er et lille team, har vi et stærkt kollegialt sammenhold - vores filosofi er, at vi skal have det godt, når vi er på arbejde.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi tilbereder klassisk fransk mad med et moderne tvist. Vi er kreative i opbygningen af vores menu og tager udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Vores vinkort er primært fransk, men kommer verden rundt. På Le Lac tilbyder vi forskellige vinmenuer, som er tilpasset til maden, men vi tilbyder også vores gæster avec og cocktails.

Forventninger til eleven

Le Lac søger en tjenerelev med start i august, som kan indgå i tjenerteamet. Du skal være mødestabil, ærekær og flittig, men du må godt have glimt i øjet.

VI TILBYDER

Vi tilbyder en dynamisk hverdag, hvor ingen dage er ens. Vi tager din elevtid seriøst og lærer meget gerne fra os, så vi kan bidrage til at indfri dit potentiale. Da vi er et lille team, har vi et stærkt kollegialt sammenhold - vores filosofi er, at vi skal have det godt, når vi er på arbejde.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Anders Warner (restaurantchef)
info@lelac.dk
Tlf.: 53866627

Addresse

PCMA Management ApS (LE LAC)
Classensgade 11A, (LE LAC)

Ansøgningsfrist:

01-09-2022

Søg stillingen