Tjenerelev søges til Raadvad Kro

OM ARBEJDSPLADSEN

Raadvad kro søger Tjenerelev Raadvad kro søger en ny engageret tjenerelev. Vi tilbyder dig en arbejdsplads i konstant udvikling med god vagtplan og fantastiske kollegaer i skønne omgivelser. Vi er en travl forretning med både a la carte, møder og mange selskaber. Vi sætter en stor ære i at give gæsterne en rig og spændende oplevelse. Vi søger derfor engagerede personer med høj kvalitetssans, ambitioner, drive og smil på læben. Du er nysgerrig og opsøgende af natur

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du vil indgå i et godt team, med fornuftig vagtplan. Vi sætter en stor ære i at give gæsterne en rig og spændende oplevelse. Vi søger en engageret person med høj kvalitetssans, ambitioner og drive

Forventninger til eleven

Du er nysgerrig og opsøgende. Du skal være god til at holde overblik. Du skal sætte en ære i at yde en høj service. Vi søger derfor engagerede personer med høj kvalitetssans, ambitioner, drive og smil på læben.

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en arbejdsplads i konstant udvikling med god vagtplan og fantastiske kollegaer i skønne omgivelser. Vi er en travl forretning med både a la carte, møder og mange selskaber.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Direktør Rikke Kold Black
kontakt@raadvadkro.dk
Tlf.: 45806162

Addresse

Raadvad Kro
Svenskevej 52

Ansøgningsfrist:

01-10-2022

Søg stillingen