Tjenerelev søges til Ravelinen

OM ARBEJDSPLADSEN

Vi fokuserer på det gode service, til vores mange glade gæster. Vi laver ærlig dansk mad lavet fra bunden med kærlighed og omhu, serveret med udsigt over vandet midt på Christianshavn.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som tjenerelev, vil du blive oplært i alle facetter, i forhold til at kunne give gæsterne en nærværende betjening som sørger for, at man som gæst føler sig passet godt på og fornemmer det gode værtskab. Tonen må meget gerne være lidt uformel omend selvfølgelig korrekt.

Forventninger til eleven

Vi har et ungt og ambitiøst team, så det vi søger er gerne tjenerelever med højt ambitionsniveau, men også tjenerelever, som har erfaring fra lignende jobs. Det er vigtigt med massere af gå på mod, entusiasme og højt humør så vi kan komme gennem dagen med glade og tilfredse gæster.

VI TILBYDER

Vi kvitterer med ordnede forhold, ordentlig tone, gode kollegaer, helårsstilling, mad du bliver stolt af at servere, vi har derudover et rigtigt spændende vinkort og en af byens hyggeligste restauranter.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Nichlas, Køkkenchef
nichlas@ravelinen.dk
Tlf.: 81755051

Addresse

Ravelinen
Torvegade 79, 1400 København K

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen