Tjenerelev søges til Restaurant Mark

OM ARBEJDSPLADSEN

Så for satan nu sker der noget spændende. Madkastellet lukker dørene op for en ny restaurant her i starten af maj, inde i nogle fuldstændig nybyggede lokaler i Axelborg. Restaurant Mark, som den kommer til at hedde, er bygget af Landbrug & Fødevare og drives som sagt af Madkastellet som er en af de største virksomheder inden for restaurationsbranchen i København. ”Hvad har det med mig at gøre?” Sidder du sikkert og tænker nu. Jamen alting da… Vi søger nemlig en tjenerelev med start fra jaaa, nu. Så hvis du vil prøve kræfter med både a la carte, bar, konference, events, ja hele pakken, så er det lige et sted for dig. Vi kommer til at køre et højgastronomisk kort til både frokost og aften, hvor man tager den klassiske franske bistro og smækker vores gode danske råvare ind for at få den ultimative gourmet. Vi vil skabe et fantastisk hold, nærmest en familie, af de bedste folk i København. Teamet vil blive bygget op af uddannede mennesker gamle som unge, der har de bedste erfaringer og kompetencer fra branchen. Hvis du kunne tænke dig at være en del af det fedeste team, i de nyeste lokaler i byen og på en ny høj gastronomiskrestaurant. Så send en ansøgning til vores restaurantchef Tim på Tim@restaurantmark.dk og bliv en del af familien.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Som elev kommer du til at køre både som a la carte tjener frokost og aften, men også have med konferencer og events at gøre. Du vil få grundig læring i vinens verden, da du kommer til at arbejde sammen med uddannede sommelierer. Derud over udruster vi dig også på spiritus og Avec, samt arbejdet i baren i forhold til cocktails.

Forventninger til eleven

Vi forventer en engageret og proaktiv elev der kommer for at lære det fine erhverv der kaldes tjener. At man kommer til tiden og har sat sig ind i tingene og vigtigst, at man gerne vil være en del af vores team og have det pisse fedt.

VI TILBYDER

Skarp vinviden fra uddannede sommelierer, oplæring i Avec og bararbejde, mulighed for læring af flambering og tranchering og en bred pallet af alle de arbejdsformer tjeneren har i forhold til møder og privat arrangementer, samt restaurantdelen.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Tim Stausholm, Restaurantchef
Tim@restaurantmark.dk
Tlf.: 20354407

Addresse

Restaurant Mark
Axeltorv 3, 1609 København V

Ansøgningsfrist:

01-07-2022

Søg stillingen