Tjenerelev søges til Restaurant Tivolihallen

OM ARBEJDSPLADSEN

Tivolihallen er en familie ejet og drevet restaurant i hjertet af København.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Har du lyst til at være en del af vores professionelle og fantastiske team. I Tivolihallen er vores mål at give vores gæster en god oplevelse og servere skøn klassisk dansk mad. Vi er en frokost restaurant men har også åben 3 aftener om ugen og har ofte større selskaber og særlige arrangementer.

Forventninger til eleven

Vi søger en tjener elev der er serviceminded, positiv, stabil og udadvendt og kan arbejde både i hverdage og lørdage. Det er vigtigt du kan trives med at have travlt og kan bevare et overblik og fokus på den gode gæsteoplevelse når tempoet er højt.

VI TILBYDER

I Tivolihallen vil du være en del af et solidt team med høj faglighed og højt humør. Vi serverer frokost hver dag og har desuden aften åbent Torsdag-Lørdag så kan tilbyde en varieret arbejdsuge. Vi er et solidt team som alle er glade for vores arbejde og har en interesse i service faget, dansk mad og den gode oplevelse for gæsten. Hos os vil du have mulighed for at lære tjener faget i et professionelt miljø, med dybe traditioner i dansk mad. Hvis dette lyder som noget for dig er du måske vores nye kollega!

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Helle Vogt, Restauratør
info@tivolihallen.dk
Tlf.: 33110160

Addresse

Restaurant Tivolihallen
Vester Voldgade 91

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen