Tjenerelev søges til Restaurant Vigen

OM ARBEJDSPLADSEN

Restaurant Vigen er en moderne nordisk inspireret restaurant beliggende ved Vigen Strandpark, med smuk udsigt over Roskilde by og fjord. Vi har gæsten i fokus og den interaktion der er så vigtig for at gæsterne kan føle sig velkommne, slappe af og nyde oplevelsen.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Vi søger pt tjenerelev, der sammen med restaurantchefen og den øvrige tjenerstab vil være med til at give vores mange gæster gode oplevelser. Du kan arbejde selvstændigt og har en naturlig interesse for mad og vin. Du har højt humør, som smitter af på gæster og kolleger. Du har høj kvalitetssans og ser detaljen, som er afgørende for den fuldkomne oplevelse. Du værdsætter samtalen med gæsten og det hyggelige nærvær, men forstår at balancere dette på en travl dag.

Forventninger til eleven

Vi forventer at du er klar til at lære en masse, hurtigt at tage ansvar for egne opgaver og kan se en ide i at arbejde som et team med dige kolleger.

VI TILBYDER

Vi tilbyder et godt job hvor dine input værdsættes og tages i betragtning. Du får mulighed for at videreudvikle dig i samspil med restauranten.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Patrick Skovgaard - Restaurantchef
mail@vigen.dk
Tlf.: 46755008

Addresse

Restaurant Vigen
Baunehøjvej 5

Ansøgningsfrist:

31-05-2022

Søg stillingen