Tjenerelev søges til Rosé Rosé - Bistro og bar

OM ARBEJDSPLADSEN

Rosé Rosé er en dansk-fransk restaurant, hvor vi serverer både franske bistro-klassikere og smørrebrød til frokost og om aftenen skruer lidt op for niveauet med et godt, fransk køkken. Vi laver maden fra bunden som ordentligt håndværk, skifter menukortet med sæsonerne og tilpasser selvfølgelig vinkortet dertil. Vi bor i Hellerup og har et kvalitetsbevidst publikum, som sætter pris på vores mad og vores service, som er afslappet men med et stærkt fagligt fundament. Vi tager det meget seriøst at oplære elever. Vores ambition er, at vores elever skal blive blandt de bedste på deres årgang.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Du kommer til at deltage i alle dele af tjenergerningen. Vi er en a la carte-restaurant men laver også selskaber in house og til tider cateringsopgaver inkl. tjenere. Vores gæster vælger også de bedre vine, så der er fin mulighed for at komme rundt i vinkortet. Du vil med tiden også være med til revision af vinkort, planlægning af arrangementer og tilsvarende opgaver, som hører under restaurantchefen.

Forventninger til eleven

• Du er ambitiøs og seriøs omkring din uddannelse og ser det som positivt, at du indimellem får lektier med hjem, så du kan blive endnu dygtigere. • Du er ansvarsfuld, struktureret og mødestabil. • Du har erfaring med at arbejde som tjener. • Du har et positivt sind og er en god kollega.

VI TILBYDER

• Dygtige og fagligt stolte kolleger, som vil sikre dig en grundig oplæring. • Fast men fleksibel vagtplan tilpasset dine behov. • Et team fyldt med god energi. • Løn efter overenskomst. Hvis du er +25 år og berettiget til tilskud, giver vi dig voksenlærlingeløn. Vi skal nok hjælpe dig med at blive berettiget til tilskud. OBS: Feltet ansøgningsfrist skal du ikke tænke på - vi ansætter, når den rette person søger.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Restaurantchef Martin Knak
job@roserosebistro.dk
Tlf.: 26173600

Addresse

Rosé Rosé - Bistro og bar
Strandvejen 203, 2900 Hellerup

Ansøgningsfrist:

31-12-2022

Søg stillingen