Tjenerelev søges til Scandic Hotel A/S - Scandic Opus Hotel, Horsens

OM ARBEJDSPLADSEN

DIN KARRIEREVEJ I SCANDIC - GREAT PLACE TO WORK CERTIFICERET Hos Scandic søger vi branchens dygtigste elever, og tilbyder en af branchens bedste elevuddannelser. Find din elevplads hos Scandic - www.scandichotels.dk Det er op til dig at bestemme din egen personlige karrierevej hos Scandic. Måske vil du skifte retning, blive leder eller flytte til en anden by. Med 280 hoteller i Norden og Nordeuropa ligger verden åben for dine fødder. Skab din egen vej til drømmejobbet.

OM JOBBET

Elevens arbejde

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til tjener, så tror vi på at du er vores nye tjenerelev på Scandic Opus Horsens. Hos os lærer vi dig hvordan du får det fulde overblik over dine gæster i restauranten og samtidig kan sikre at hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad. Vi ved, at du sætter en ære i at lære hotellets skiftende menuer og vine at kende, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten, også selv som helt ny tjenerelev. Vi lærer dig at præsentere menuer og udvalgte vine og hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Forventninger til eleven

Hvem er du: Du brænder for service, gastronomi og lækre vine Du er ambitiøs, flittig og ansvarsfuld Du er lærenem og videbegærlig Du taler et nordisk sprog og\/eller godt engelsk

VI TILBYDER

Vi tilbyder: En arbejdsplads som er omfattet af overenskomst, som bl.a. sikrer dig en ordentlig løn med tillæg, pension og en sundhedsordning At du bliver en del af ”Danmarks bedste arbejdsplads til Inklusion”, som også er Nordens største hotelkæde Jobgaranti ved bestået svendeprøve Landets bedste kolleger der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores fire værdier "be caring", "be you", "be a pro" og "be bold" Faglig udvikling ved siden af din daglige gang i vores restaurant og bar, bl.a. ved Scandics årlige elevkonference Den fedeste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, uanset hvor vi kommer fra, og hvor vi har det sjovt Favorable personalegoder, herunder Team Member Card som giver dig rabatter på overnatning på Scandics hoteller og en god sundhedsforsikring

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST

Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson

Helge Jarland, Restaurant Manager
helge.jarland@scandichotels.com
Tlf.: +45 2246 6798

Addresse

Scandic Hotel A\/S - Scandic Opus Hotel, Horsens
Scandic Opus Hotel, Egebjergvej 1, 8700 Horsens

Ansøgningsfrist:

31-03-2023

Søg stillingen