Tjenerelev til Gastronomia Smeralda

Om arbejdspladsen - beskriv din virksomhed

Gastronomia Smeralda er en lokal a la carte restaurant i Solrød, der byder på lækre og velsmagende italienske specialiteter både i restauranten og som takeaway. Vi byder på en bred vifte af delikate og indbydende retter, som er baseret på friske råvarer i høj kvalitet. Vores skønne mad og fantastiske service er velkendt i området og vi søger derfor en tjenerelev/faglært tjener, som kan leve op til disse forventninger og skabe den bedste oplevelse for vores gæster både i restauranten og med afhentning af takeaway.

Elevens arbejde

Vi søger en tjenerelev/faglært tjener hurtigst muligt, som ønsker at udvikle sine kompetencer indenfor restaurationsbranchen med mulighed for ansvar. Vil være med til at give vores gæste den bedste oplevelse i restauranten.

Forventninger til eleven

Vi forventer, at du er imødekommende og smilende, samt er frisk på at arbejde i et højt tempo.

Hvad tilbyder I?

Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø med unge kollegaer. Der er masser af mulighed for udvikling og ansvar. Vi tilbyder et job med fleksibilitet og vagtplan, der passer til dig. Derudover løn passende til dine kompetencer. Vi giver muligheden for at udvikle sig på mange måde med både takeaway, spisende gæster, bredt vinkort, antipasti mm.

Arbejdspladsens adresse

Solrød Strandvej 66, 2680 Solrød Strand

Kontaktperson og stilling

Amallia Martinna Kierulf Holm, ledende tjener

Email-adresse

amallia99@gmail.com

Arbejdspladsens hjemmeside

https://www.smeralda.dk/smeralda-solrod-strand

Telefonnummer

53637399

Hvornår er ansøgningsfristen?

  1. december 2021 00:00