Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Deltageren kan fremstille og udvikle lækre kuvert- og madbrød ud fra virksomhedens brand og køkkenets kapacitet. Deltageren kan anvende bedst mulige bageteknik og anvende forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser til restaurantens mad- og kuvertbrød.
Mål
Deltageren kan udvælge, opbevare og anvende forskellige meltyper, krydringer eller særlige ingredienser i specifikke deje, der er egnede til restaurantens kuvert- og madbrød. Deltageren kan anvende de mest hensigtsmæssige bageteknikker, herunder kold- og langtidshævning samt hævning ved fx fordej og surdej. Deltageren kan fremstille æstetiske kuvert- og madbrød samt efterleve Fødevarestyrelsens krav om mærkning af allergener. Deltageren kan planlægge og udvikle egne kuvert- og madbrød under hensyn til køkkenets kapacitet og udstyr. Deltageren kan sammensætte et brødsortimentet, der understøtter restaurantens værdier og brand.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.
Kursusbevis
Der er en praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48284
Varighed
2 dage