Diæter ved allergi og fødevareintolerance
Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med fødevareallergi/intolerance. Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af retter. Kursets kompetencer opnås i forhold til cøliaki/glutenintolerance, mælkeallergi/laktoseintolerance.
Mål
- Du kan planlægge, tilberede og deklarere ernæringsrigtige måltider til personer med føde-vareallergi/ intolerance. - Du kan anvende specialprodukter i forhold til at undgå et givent allergen.- Du kan anvende faktablade og varedeklarationer for anvendte halv- og helfabrikata i udarbejdelsen af deklarationer på de enkelte retter.Kursets kompetencer opnås i forhold til:___ Cøliaki/glutenintolerance___ Mælkeallergi/laktoseintolerance
Målgruppe
Produktionsmedarbejdere og teamledere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48792
Varighed
2 dage