Vinoplevelser 1
Du kan informere gæsten om vinens karakteristika og historie og vejlede gæsten i det korrekte valg af vin til bestemte retter. Endvidere kan du smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinlande, udarbejde vinkort samt foretage indkøb og opbevaring af vin. Inden for samme målrettede brugergruppe giver uddannelsen kompetencer til at deltage i 48875 Vinoplevelser 2.
Mål
- Du kan informere gæsten om vinens karakteristika med hensyn til farve, bouquet, smag, sødme og tørhedsgrad samt gæsteforklare valg af korrekt vin til bestemte retter og menuer på et grundlægende niveau.- Du kan gæsteforklare om vinfremstilling og vinens historie på basis af grundlægende viden.- Du kan tolke vinetikettens oplysninger, foretage indkøb og opbevaring af vin samt udarbejde vinkort.- Du kan smagsvurdere udvalgte vine fra førende vinproducerende lande i verden.
Målgruppe
Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.
Kursusbevis
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen
AMU-KODE
48874
Varighed
2 dage