Grundlæggende madproduktion
Deltageren kan forarbejde og anvende almindelige råvarer til retter med baggrund i viden om råvarernes anvendelse og optimale forhold for opbevaring. Deltageren kan anvende korrekt grundtilberedningsmetode, håndværktøj og udstyr, og kan sammensætte, anrette og servere måltider og menuer i forhold til årstid, målgruppe og måltidsfordeling.
Mål
Deltageren kan forarbejde og anvende almindelige råvarer til fremstilling af måltider samt redegøre for råvarernes anvendelse og optimale forhold for opbevaring. Deltageren kan anvende den korrekte grundtilberedningsmetode til fremstilling af måltider. Deltageren kan planlægge enkle måltider og menuer i forhold til årstid, målgruppe og måltidsfordeling. Deltageren kan fremstille, anrette og servere sunde måltider samt anvende korrekt håndværktøj og udstyr.
Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod faglærte/ikke-faglærte medarbejdere, der er beskæftiget med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og lignende.
Kursusbevis
Der er en mundtlig og praktisk prøve til uddannelsen
AMU-KODE
47672